Energetix heeft een groot en uitgebreid netwerk van consulenten. Als consulent bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de magneetsieraden en wellnessproducten aan geïnteresseerde en enthousiaste klanten.

Hoe wordt u consulent bij Energetix?

Wanneer u zich heeft aangemeld als consulent bij Energetix, ligt de wereld van exclusieve magneetsieraden letterlijk aan je voeten. Wij vinden het zeer belangrijk dat u een goede start maakt en dat deze nieuwe uitdaging één groot succes wordt. Met veel plezier zullen wij u daarom ondersteunen en ook voorzien wij u van persoonlijke begeleiding en de juiste meest up-to-date informatie. Tot slot krijgt u van ons diverse trainingen, die van u een kanjer van een consulent maken!


Alleen en toch samenwerken

Eenmaal gestart bij Energetix begint u voor uzelf een nieuwe carrière. En hoewel u alleen werkt, werkt u toch samen. Energetix zorgt ervoor dat iedere nieuwe consulent in de opstartfase en de periode daarna zo goed mogelijk wordt begeleid. Middels dynamische trainingen op verschillende locaties over de wereld leert u de nodige vaardigheden en kunt u uw klanten zeer goed adviseren.

In de praktijk helpt Energetix u bij de verkoop en diverse communicatieve activiteiten. In het zogenaamde  ‘training on the job’ traject word je – daar waar jij dat nodig acht – door ons persoonlijk geholpen. De ene consulent gaat al snel geheel zelfstandig op pad en de andere consulent heeft wat langer ondersteuning nodig. En dat is oké. Want ieder persoon legt op zijn of haar eigen manier – in zijn of haar eigen tempo – een eigen weg af. Zo ook bij Energetix.

Verkoopmogelijkheden bij Energetix

Bij Energetix bent u als consulent vrij om een eigen strategie te bepalen. Een eigen koers te varen. U mag helemaal zelf bepalen hoe u de magneetsieraden van Energetix aan de man/vrouw brengt. Graag leggen wij u een aantal interessante, leuke en dynamische verkoopmogelijkheden voor. En heeft u ook een geweldig idee? Laat het ons dat weten, zodat wij dat ook aan de andere consulenten kunnen vertellen!
Energetix presentaties bij mensen thuis (Energetix demonstratie, Energetix Party, Energetix workshop);

  • beurzen, (jaar)markten of braderieën;
  • salon, winkel of praktijk (bijvoorbeeld kapsalon, pedicuresalon, wellnesscenter);
  • een-op-eenverkoop (bijvoorbeeld bekenden, familie, vrienden);
  • verkoop via een persoonlijke Energetix webshop
  • verkoop op evenementen (sportevenementen, open dagen, beauty- lifestyle of wellnessevents)

Ambitie voor verkoopteam

Heeft u naast de verkoopactiviteiten van Energetix magneetsieraden nog meer ambitie? Lijkt het u het leuk om een verkoopteam op te zetten en te begeleiden? Dan ben je bij Energetix aan het juiste adres. Ook hierin willen wij jou zo goed mogelijk begeleiden.
Naast de reguliere verdiensten die u als consulent ontvangt, beloont Energetix Bingen u ook met bonussen voor de begeleiding en ondersteuning van uw verkoopteam. En sharing is caring: op deze manier draagt u uw vaardigheden ook over op uw team. Mooi toch?

Extra beloningen van Energetix

Werken bij Energetix is uitdagend, afwisselend en bijzonder leuk. Wie  de smaak te pakken heeft, een succesvolle businees heeft opgebouwd, wordt beloond met leuke extra’s. Zo krijgt u bijvoorbeeld toegang tot het Energetix Drive-programma waarbij u een bij Mercedes Benz een vergoeding wat autolease betreft ontvangt. Daarnaast kunt u zich kwalificeren voor het Energetix-reisprogramma, waar u bijvoorbeeld kennis kunt maken met collega’s in Canada en Madeira! Dus bent u een ondernemer in hart en nieren met een voorliefde voor een mooie, solide auto en reizen? Dat is een carrière bij Energetix zeker iets voor u!

Wilt u werken bij Energetix of meer informatie over de vacatures? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!