Energetix heeft naast een zeer mooie, unieke en uitgebreide sieradencollectie ook een lijn met sportsieraden, de zogenaamde SportEX-lijn. Sportliefhebbers en (fanatieke) sporters kunnen hier terecht voor functionele en stijlvolle sportarmbanden, sporthalskettingen, magneetstrips, magneetharten, waterstaafjes en massagestenen.

De sportarmbanden zijn gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal, zodat deze tijdens de favoriete sportactiviteit eenvoudig kunnen worden gedragen. Het siliconenmateriaal is bestand tegen onder andere water, transpiratievocht en zwembadwater.

In de SportEX-armbanden – leverbaar in de kleuren blauw/groen , rood/paars , zwart/grijs, en paars – zitten drie magneten van neodymium. Deze hebben een gezamenlijke magneetkracht van 0,18 Tesla (1800 Gauss), waarmee het een dusdanig magneetenergie aan je lichaam afgeeft. Dit zorgt er voor dat u gedurende de sportactiviteit kunt profiteren van een verhoogd zuurstoftransport in het lichaam, wat vervolgens leidt tot een groter uithoudingsvermogen, een verminderde productie melkzuren in de spieren en uiteindelijk tot betere prestaties.

 

Ja, laat mij meer van de SportEX armbanden zien! *klik*

 

Energetix heeft naast de sieradencollectie en de SportEX-lijn ook een Wellnesscollectie met daarin een aantal zeer bijzondere accessoires, waaronder het magneethart. Dit sieraad bevestigt u eenvoudig aan uw kleding en op deze manier kunt u het magneethart inzetten voor zowel de welzijnsfunctie als ondersteuning bij pijnbestrijding van onder andere migraine, reumatische aandoeningen (artrose en fibromyalgie), spierontstekingen en huidaandoeningen.

Het Energetix magneethart heeft een magneetkracht van 0,22 Tesla (2200 Gauss) en is verkrijgbaar mét en zonder koper. De koperen laag heeft een extra ontstekingsremmende werking. Beiden varianten zijn van RVS en kan door iedereen – met uitzondering van personen met een pacemaker – worden gedragen.

 

banner1_nl_vp

 

Wilt u meer weten over de Energetix sportsieraden? Neem dan een kijkje in onze webshop. Ook kunt u contact met ons opnemen via de mail. Wij helpen u graag!