De Energetix magneetsieraden – met een exclusief design – hebben dankzij de neodymiummagneten een bijzondere werking op het welzijn van mens en dier. En daar zijn wij heel erg trots op!

De magneetkracht in onze sieraden drukken wij uit is Tesla: de meeste magneetsieraden hebben een kracht van 0,12 Tesla. En voor een algehele welzijnswerking is dit voldoende.
Wilt u de magneetsieraden inzetten voor – wat veelvuldig wordt gedaan – pijnbestrijding, dan raden wij het Energetix magneethart aan.

Ontwerp en Design

Energetix ontwerpt, produceert en verkoopt exclusieve designsieraden met geïmplementeerde hoogwaardige permanente neodymiummagneten. De simpele en eenvoudige verklaring van deze magneten die een positieve invloed hebben op ons lichamelijk welzijn, wordt ook duidelijk door onze consulenten uitgelegd gedurende een zogeheten Energetix Party of sieradenworkshop bij u thuis of op locatie.

Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere, mooie, stijlvolle en functionele magneetsieraden? Of wilt u meer informatie over de Energetix Party of sieradenworkshop? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Magneetwerking Energetix Sieraden

 

Het succes van de magneettherapie heeft te maken met het simpele feit dat ons bloed ijzer bevat, aldus Nobelprijswinnaar Linus Pauling (1954).

Over de hele wereld dragen klanten onze magneetsieraden. Zij zijn gefascineerd door de schoonheid van de sieraden en willen de kracht van de magneten – waarin de magnetische werking een belangrijke rol speelt – te allen tijde bij zich dragen.

Prijs/kwaliteit

Wie kennis maakt met de Energetix magneetsieraden is aangenaam verrast door de prijs-kwaliteitverhouding. De uitstekende klantenservice en garantieregeling zijn ook redenen tot aanschaf van een prachtig magneetsieraad.

 

 

Energetix – Power of Beauty

De consulenten van Energetix magneetsieraden brengen met ongelooflijk veel enthousiasme de sieraden aan de man/vrouw. Op Energetix Party’s of sieradenworkshop geven zij adviezen en helpen zij de klant met veel plezier. Energetix Bingen is goed voor haar medewerkers: voor de consulenten zijn er volop carrièremogelijkheden en ook profiteren zij van vele bedrijfsregelingen en voordelen. Energetix is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers. Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Magneetsieraden

Ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van de Energetix magneetsieraden: dat doen wij met heel veel passie!
Miljoenen klanten over heel de wereld dragen onze sieraden, waarin schoonheid en welzijn op prachtige wijze met elkaar zijn gecombineerd. Bijna niemand kan de kracht die de Energetix magneetsieraden uitstralen, weerstaan. Door de werking van de magneetsieraden vinden vele mensen nieuw levensgeluk en dagelijkse energie. En dat doet ons goed!

 

 

 

 

 

 

 

Ontworpen door Energetix

De gepassioneerde ontwerpers van de Energetix magneetsieraden vinden hun inspiratie in actuele trends en in de wensen van onze klanten. Door grensoverschrijdende samenwerking ontstaan unieke creaties in het typische design van Energetix. En dat  wordt keer op keer en wereldwijd met ongelooflijk veel enthousiasme ontvangen. Elk jaar ontstaat er een nieuwe, gevarieerde collectie van bijzondere, mooie, stijlvolle en functionele magneetsieraden met de beste kwaliteit. Energetix lanceert ook passende sieradencollecties voor feestdagen en seizoen, zoals de Paascollectie, de Moederdagcollectie en de lente- en zomercollectie. Een bijpassend magneetsieraad voor elke feestelijke aangelegenheid: bij Energetix bent u aan het juiste adres!
Heeft u nog vragen over de ontwerpen en werking van de Energetix magneetsieraden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!