De magneetsieraden van Energetix zijn meer dan alleen mooie, stijlvolle, functionele en exclusieve sieraden.
Op deze website willen wij u kennis laten maken met een unieke en bijzondere lijn magneetsieraden, waarin speciaal geprepareerde magneten zijn verwerkt die een positieve bijdrage kunnen leveren voor uw gezondheid. Kijkt en leest u mee?

De Energetix magneetsieraden zijn vervaardigd van roestvrij staal (stainless steel) en daarbij zeer fraai afgewerkt met onder andere Swarovski kristallen, zirkonia, amethist en 18 karaats goud en rhodium.

Sinds de start in 2002 is Energetix uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van magneetsieraden. De sieraden hebben een stijlvolle uitstraling en zijn onderverdeeld in een aantal categorieën: Symbolic, Classic, Basic, Ralf Bauer inspiration, Power, Sports, Character, Chevron en Young Star.

 

De geweldige combinatie van zeer kwalitatieve materialen in combinatie met dat beetje extra energie wat ons lichaam zo goed kan gebruiken: dat zijn de Energetix magneetsieraden.
De sieraden bevatten één of twee neodymiummagneten met elk een magnetische werking van 1200 Gauss (0,12 Tesla) per stuk. De noordpoolzijde van de magneet wijst hierbij naar het lichaam. De Energetix magneetsieraden gaan tot slot een leven lang mee: de neodymiummagneten verliezen slechts 1% kracht per 100 jaar.

Met de Energetix magneetsieraden wordt magneettherapie gecombineerd met een geweldige lijn van moderne, elegante en zelfs ‘schitterende’ designsieraden. En dus voor miljoenen mensen over de hele wereld een goede reden om de sieraden te dragen en te waarderen.
Nieuwsgierig naar de Energetix magneetsieraden? Neem dat een kijkje in onze webshop, waar u de sieraden direct kunt bestellen.
Ook op de volgende manieren kunt u kennismaken met de Energetix magneetsieraden:

  • met korting ontvangen als gastvrouw/heer tijdens een Energetix workshop
  • via een beurs/markt of evenement
  • via onze Energetix Showroom
  • als sieradenconsulent bij ons team

Aangezien wij veel waarde hechten aan kwaliteit en tevredenheid, vinden wij het belangrijk dat wanneer u de Energetix magneetsieraden met heel veel plezier draagt. Wij bieden onze klanten dan ook een zeer goede garantie en persoonlijk advies.


Wilt u meer informatie over de Energetix magneetsieraden? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact met ons via de mail. Wij helpen u graag!