Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Annemarie Wesker en ik woon in Vorden samen met mijn man, vier kinderen en drie poezen. Een liefdevolle, drukke, maar zeer gezellige boel! In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin – we ondernemen veel leuke dingen –  en sta ik graag op markten met mijn sieraden.

Sinds oktober 2012 werk ik met veel liefde en plezier als distributeur bij Energetix Magneetsieraden. Ik ben met deze uitdagende baan gestart, omdat de magneetsieraden mij veel hebben gebracht en ik dit graag met anderen wil delen.
Vanwege mijn hooikoorts (gras, bomen en onkruid) en allergie van stof en huismijt kreeg ik altijd een spuit van de huisarts. Dit was zo heftig, dat ik besloot naar een alternatief te zoeken. En dat vond ik bij de Energetix magneetsieraden. Ik kan jullie vertellen, dat ik echt nergens last meer van heb. Puur door het dragen van de magneetarmband met koper. Ik kan nu vrolijk de seizoenen door, zonder allergische reacties te krijgen. En daar ben ik heel erg blij mee!

Mijn persoonlijke ervaring wil ik graag delen met mijn klanten. Ik heb al vele mensen blij mogen maken met onze mooie Energetix magneetsieraden. De reacties zijn overweldigend: ook voor hen werken de sieraden. Ik heb met recht de allerleukste baan van de wereld!

Als het gaat om de Energetix magneetsieraden staan openheid en eerlijkheid bij mij hoog in het vaandel. Ik zet mij daarom voor een volle 200% in: ik luister naar mijn klanten en adviseer ze zo goed mogelijk bij het maken van de juiste keuze. Iedere lichamelijke klacht is namelijk persoonlijk.

Wilt u graag meer informatie over de Energetix magneetsieraden? Of bent u benieuwd wat de sieraden voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met me op via de mail, de app/sms of per telefoon en dan maken we een afspraak.

Ik help u graag!